Schoorsteenveger Gouda

Bent u woonachtig in Gouda en zoekt u een schoorsteenveger? Haagsche Dakwerken kan u helpen met een professionele schoorsteenveger Gouda. Het is belangrijk om minimaal 1x per jaar uw schoorsteen te laten controleren. Zo voorkomt u roetafzetting en vuilafzetting. Onze schoorsteenvegers komen graag bij u langs om de inspectie uit te voeren. Voor meer informatie over onze werkzaamheden of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. 

dakgoot schoonmaken

Voorkom ongelukken met uw schoorsteen 

Wist u dat er nog steeds ongelukken gebeuren met een schoorsteen? Als u uw schoorsteen niet goed schoonmaakt kan er koolmonoxidevergiftiging in de woning komen. Dit is te voorkomen! Schakel de hulp van Haagsche Dakwerken in en onze specialisten maken uw schoorsteen geheel schoon.  

Onze schoorsteenveger Gouda voert professioneel de controle uit 

Als we de controle aan uw schoorsteen uitvoeren, letten onze specialisten op bepaalde zaken. Onze schoorsteenveger Gouda kijkt of uw schoorsteen niet gehinderd wordt door bomen of hoge gebouwen en dat uw schoorsteen zo recht mogelijk is. Er wordt ook onderzocht of er barsten te zien zijn. Schoorstenen mogen namelijk niet vochtig zijn en moeten van binnen schoon zijn. Als er tijdens onze blijkt dat niet alle punten afgevinkt kunnen worden, moet dit direct opgelost worden. Wij houden u graag op de hoogte van onze bevindingen en nemen u graag mee in onze werkzaamheden. U kunt van tevoren een offerte op maat aanvragen via onze website. Zo komt u niet voor verassingen te staan. 

Wacht niet langer en neem nu contact op  

Hulp nodig van onze schoorsteenveger regio Gouda? Neem contact op met onze specialisten en maak een afspraak. Onze schoorsteenvegers zijn goed opgeleid en gaan altijd vakkundig te werk. Heeft u ook nog achterstallig onderhoud aan uw dak? Wij voeren onze dakinspectie geheel gratis uit. Bij spoed kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Onze specialisten zijn binnen 1 uur op locatie!  

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!