Storm schade Den Haag

Heeft uw dak storm schade in Den Haag opgelopen? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Als uw dak namelijk schade heeft opgelopen na een storm, dan kan dit meestal nog gerepareerd worden. Maar u heeft wel een probleem, want uw dak is niet meer waterdicht. Het is dus een spoedklus, want als er water in uw huis komt kan dit leiden tot rot en schimmel. Ook gaat er veel warmte verloren als uw dak defect is. Daarom is het dus belangrijk dat u het dak zo snel mogelijk laat repareren. Mogen wij uw storm schade Den Haag behandelen?

Schade door storm aan uw dak laten verhelpen

Is storm schade De Haag aan uw dak verzekerd?

Als er sprake is van stormschade aan uw dak, neem dan direct contact op met uw verzekeringsmaatschappij en met Haagsche Dakwerken. Indien mogelijk repareren wij uw dak direct en zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u! Het is van groot belang om allereerst goed vast te leggen wat er gebeurd is ten opzichte van de schade aan uw dak. Het is namelijk belangrijk dat je goed kan aantonen aan uw verzekering wat er precies beschadigd is. Daarom is het ook uiterst belangrijk om eerst bij uw verzekering goed na te gaan over wat er vergoed wordt. Over het algemeen wordt schade gerealiseerd door een storm doorgaans wel vergoed, echter is het niet de bedoeling dat u meteen begint met herstellen zonder dat uw verzekering hier iets van heeft gezien. Wij adviseren dan ook om uw polis zorgvuldig door te lezen en uw verzekeringsmaatschappij bevorens te contacteren.

Oorzaken stormschade Den Haag

Enorm veel daken voldoen op het moment dat er schade wordt gerealiseerd naar aanleiding van een storm niet meer aan de vastgestelde normen. Denk hierbij aan losliggende nokvorsten of dakpannen. Vaak is het gebrek aan onderhoud de grootste oorzaak bij schade aan uw dak. Daarom benadrukken wij ook de mate van belangrijkheid van het onderhouden van uw dak. Wanneer daken niet goed worden onderhouden, kan dakbedekking en dergelijke loslaten. Storm schade Den Haag ligt vaak ook bij de gebouweigenaar zelf. Wanneer men vergeet om onderhoud aan het dak te laten plegen, kan door veroudering de dakbedekking gaan loslaten. Na verloop van tijd kan door de kracht van een storm de dakbedekking geheel loslaten. Door preventief onderhoud worden gebreken aan uw dak in een vroegtijdig stadium gevonden en gerepareerd.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gevolgen storm schade Den Haag

Schade aan uw dak dient zo snel mogelijk hersteld te worden. Wordt dit niet gedaan, dan kan dit vervelende vervolgen hebben voor uw woning in het algemeen. Als u een gat in uw dak heeft, zal u dit zo spoedig mogelijk moeten laten repareren. Doet u dit niet, ontstaat er bij regen schade ontstaat door al het vocht. Daarbij aansluitend ontstaan er al snel schimmels en vochtplekken die allereerst enorm slecht zijn voor uw gezondheid en enorm moeilijk te bestrijden zijn als deze er al voor lange tijd zitten.

Stormschade Den Haag laten behandelen door Haagsche Dakwerken

Kiest u ervoor om de stormschade aan uw dak te laten repareren door de dakspecialisten van Haagsche Dakwerken? Uitstekende en verstandige keuze! Wij zijn in regio Den Haag al binnen 1 uur bij u om deze spoedklus op te pakken. Wij rekenen dan ook geen voorrijkosten en hebben een enorm ruim assortiment aan materiaal op voorraad. Door dit ruim assortiment voorzien wij in nagenoeg alle wensen en kunnen wij u altijd een uiterst scherpe prijs aanbieden. Neem nu direct contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om uw stormschade te laten repareren.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!