Dakdekker Den Hoorn

Heeft u hulp nodig bij werkzaamheden omtrent uw dak of heeft u bepaalde schade. Dan bent u bij Dakdekker den Hoorn aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche en gaan zorgvuldig met uw dakwerk om. Bij Dakdekker den Hoorn wordt er uiterst netjes en volgens de gemaakte afspraken gewerkt. Tegen een eerlijke prijs wordt er efficiënt gewerkt. Bent u op zoek naar perfecte service of heeft u een noodgeval?  Neem direct contact met ons op.

Dakdekker Haagsche Dakwerken de specialist in dakwerken

De Dakdekkers in Den Hoorn helpen u met al uw problemen

Na jarenlang werken in de Dakdekkersbranche zijn onze diensten uitgebreid en ontwikkeld. Wij kijken naar de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat deze voorop staan. Binnen het dakdekkersbedrijf zijn er verschillende specialisaties zo kunt u bij ons terecht voor lekkage en stormschade, maar ook bijvoorbeeld het schoonmaken van de dakgoot, het reinigen van dakpannen of een schoorsteenreparatie of dakreparatie. Bij Dakdekker den Hoorn kunnen wij vaak al binnen 1 uur op locatie zijn om u te helpen. Voor ieder dak hebben wij een oplossing, u kunt ons ook inschakelen voor een gratis dakinspectie. Verder kunnen wij u helpen met:

Dakdekker den Hoorn met spoed nodig?

Heeft u te maken met grote schade op uw dak of last van een lekkage? Schakel dan een van onze dakdekkers in via de spoedreparatie service den Hoorn, want onze dakdekkers staan voor u garant. Bij spoed staan wij nog binnen het uur bij u op het dak en lossen we uw probleem zo snel mogelijk op. Neem direct contact met ons op! Met dank aan ons ervaren dakdekkers delen wij onze specialisaties graag met u. We kunnen u zo snel mogelijk helpen bij repareren, vervangen, nieuw plaatsen of onderhouden van uw dak.

De voordelen van Haagsche Dakwerken

  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
  • Bereikbaar voor noodreparaties

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan