Dakdekker Rotterdam

Op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in de regio Rotterdam? De dakdekkers van Haagsche Dakwerken staan voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elk probleem oplossen en staat we graag op uw dak. U krijgt bij ons garantie op de hoogst haalbare kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met op met onze dakdekker in Rotterdam. 

Dakdekker Rotterdam

Bekijk ons grote aanbod in werkzaamheden 

Onze dakdekkers in Rotterdam zijn in staat bijna alle werkzaamheden uit te voeren met betrekking tot uw dak. U kunt denken aan het reinigen van de dakgoot, dakreparatie, dakpannen vervangen, dakisolatie en ga zo maar door. In de afgelopen jaren hebben we diverse problemen voorbij zien komen, waardoor we nu in staat zijn elk probleem op te lossen. Onze dakdekker Rotterdam werkt netjes en altijd volgens de gemaakte afspraken. Wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren en brengen u vervolgens op de hoogte van onze werkzaamheden. Zou u graag een prijsindicatie willen? U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen.  

Heeft u een spoedgeval? 

Bij Haagsche dakwerken kunt u gebruik maken van onze spoedreparatie service. Als u grote schade heeft of heftige lekkage kunt u contact opnemen met onze dakdekker in Rotterdam. Wij zijn binnen 1 uur op locatie! Voor u het weet is uw probleem opgelost.  

Haagsche Dakwerken is uw dakdekker in regio Rotterdam 

Bent u benieuwd of er schade aan uw dak is of is er al een lange tijd geen onderhoud uitgevoerd? Wij komen graag een dakinspectie bij u uitvoeren. Dit doen wij geheel gratis! Onze dakdekker in Rotterdam voert een vrijblijvende dakinspectie in bij u thuis om te kijken hoe we u het best kunnen helpen. Bij al onze werkzaamheden zijn we zeer scherp in onze prijzen en betaalt u geen voorrijkosten. Neem contact op om een afspraak te maken voor uw dakinspectie.  

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan