Dakdekker Leidschendam

Heeft u hulp nodig bij werkzaamheden omtrent uw dak of bent u erachter gekomen dat er schade is? Wij van Haagsche Dakwerken kunnen u helpen. Met onze ervaring weten wij hoe we uw dak zorgvuldig moeten aanpakken om de schade te herstellen. Wij werken uiterst netjes en volgens de gemaakte afspraken. Haagsche Dakwerken is actief in heel Zuid-Holland. Heeft u een spoedgeval? Neem direct contact met ons op.

De voordelen van Haagsche Dakwerken

  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
  • Bereikbaar voor noodreparaties
Bitumen daken vakkundig laten vervangen of een bitumen dak reparatie laten uitvoeren, Haagsche Dakwerken is specialist in alle dakwerken

Onze dakdekkers kunnen verschillende problemen verhelpen

Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in veel mogelijkheden. Van lekkage tot stormschade, maar ook bijvoorbeeld het schoonmaken van de dakgoot, het reinigen van dakpannen of een schoorsteenreparatie of dakreparatie. Wij kunnen binnen 1 uur op locatie zijn om aan al uw wensen te voldoen. Wij lossen problemen op bij nagenoeg ieder soort dak. U kunt bij ons ook een gratis dakinspectie aanvragen. U kunt ons ook inschakelen voor:

Dakdekker Leidschendam met spoed nodig?

Heeft u grote schade aan uw dak of ernstige lekkage en kunt u echt niet wachten tot er iemand bij u op het dak staat om uw probleem op te lossen? Maak dan gebruik van de spoedreparatie service van Haagsche Dakwerken. Onze dakdekker staan binnen één uur al bij u op het dak en voor u het weet is uw probleem opgelost en bent u van al uw zorgen af. Neem direct contact met ons op! Dankzij ons specialisme kunnen we u snel helpen bij het repareren, vervangen, nieuw plaatsen of onderhouden van uw dak.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan