Dakinspectie Den Haag

Heeft u bepaalde wensen voor uw dak maar zou u eerst erachter willen komen of dat allemaal mogelijk is? Schakel dan Haagsche Dakwerken in voor een gratis dakinspectie. Wij kunnen gelijk zien als er een beschadiging of als er een lekkage is aan uw dak is. Door de ervaring kunnen onze specialisten u adviseren wat het beste is om te doen. Denkt u dat er iets mis is met uw dak? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen.

dakgoot schoonmaken

Waarom een dakinspectie door Haagsche Dakwerken? 

U bent niet de eerste klant die voor Haagsche Dakwerken kiest. We werken voor allerlei klanten met de meest uiteenlopende daken en projecten op het gebied van dakwerk en totaalonderhoud. Haagsche Dakwerken is vaak binnen een uur ter plaatse om een gratis dakinspectie uit te voeren. Onze dakdekkers specialisten zullen uw dak inspecteren om uiteindelijk met een passende oplossing te komen voor het probleem. Benieuwd wat andere klanten van ons zeggen? Bekijk de referenties

Dit controleren wij tijdens de gratis dakinspectie

Problemen aan het dak kunnen verschillende oorzaken hebben. Om deze redenen controleren wij veel onderdelen van het dak om alles goed in kaart te brengen. Je kunt denken aan dakpannen, dakleer, dakgoten, schoorstenen, dakvensters, zinkwerk en ga zo maar door. Na afloop van de inspectie bespreken we alle punten die ons zijn opgevallen. Heeft u van uw gemeente een onderhoudsrapport gekregen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak met u voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Mogen wij uw dak inspecteren?

Wees er optijd bij en laat uw dak inspecteren door Haagsche Dakwerken. Een dak zou een keer per jaar gecontroleerd moeten worden om problemen te voorkomen. Maak snel uw afspraak voor een gratis dakinspectie in Den Haag. Heeft u grote schade aan uw dak of ernstige lekkage en kunt u echt niet wachten tot er iemand bij u op het dak staat om uw probleem op te lossen? Maak dan gebruik van de spoedreparatie service van Haagsche Dakwerken.

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!