Schoorsteen inspectie

Een schoorsteen is een essentieel onderdeel van elk huis dat een open haard, kachel of ander type verbrandingstoestel gebruikt. Het helpt bij het afvoeren van de verbrandingsgassen en rook uit uw huis. Het is belangrijk dat een schoorsteen regelmatig onderhoud en een inspectie krijgt. De dakdekkers van Haagsche Dakwerken klimmen graag uw dak op om uw schoorsteen te inspecteren. Neem gerust contact met ons op.  

Schakel een erkende schoorsteenveger in

Waarom is het belangrijk om uw schoorsteen te inspecteren? 

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om uw schoorsteen regelmatig te inspecteren. Ten eerste kan een schoorsteen verstopt raken door roet en ander vuil. Dit kan leiden tot rookontwikkeling in huis, gevaarlijke rookgassen en in het ergste geval zelfs een schoorsteenbrand. Ten tweede kan er schade ontstaan aan de schoorsteen door weersomstandigheden, zoals wind, regen, sneeuw en vorst. Deze schade kan leiden tot lekkages, loszittende stenen en scheuren in de schoorsteen. Een slecht functionerende schoorsteen kan leiden tot een onveilige en ongezonde leefomgeving. Schakel daarom de hulp van Haagsche Dakwerken in en laat uw schoorsteen inspecteren.  

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Op deze manier voeren wij de inspectie uit 

Tijdens een inspectie zal de schoorsteenveger van Haagsche Dakwerken de binnenkant van de schoorsteen inspecteren op roet, puin en andere verstoppingen. Daarnaast zal de buitenkant van de schoorsteen worden geïnspecteerd op scheuren, beschadigingen en losse stenen. Onze schoorsteenveger zal ook controleren of er geen vogels of andere dieren in de schoorsteen zijn genesteld. Indien nodig zal de schoorsteenveger de schoorsteen vegen om eventuele verstoppingen te verwijderen.  

Wat kost een schoorsteen inspectie? 

Bent u benieuwd wat een schoorsteen inspectie gaat kosten? U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen zodat u een kostenplaatje heeft. Als er tijdens de inspectie scheuren en beschadigingen geïnspecteerd worden, zal in overleg de kosten verteld worden. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

 

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!