Dakdekker Delft

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Delft die professioneel aan uw dak kan werken? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Met de grootste zorg verhelpen wij al uw problemen. Met onze vakkennis en expertise is geen klus te veel en gaan we graag de uitdaging aan. Zou u graag schade willen voorkomen? Vraag gratis een dakinspectie aan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met onze dakdekker in Delft.

Dakdekker Den Haag

Haagsche Dakwerken lost het voor u op

Heeft u lekkage of moeten er dakvensters geplaatst worden? Voor deze klussen kunt u onze Dakdekker inschakelen. Onze gespecialiseerde dakdekker in Delft heeft veel ervaring en klimt graag voor u het dak op. Wij werken uiterst netjes en volgens de gemaakte afspraken zodat we u tevreden kunnen stellen. Onze dakdekker in Delft heeft veel variërende werkzaamheden zodat u altijd bij ons terecht kunt. Van leien daken tot aan een plat dak, wij lossen het voor u probleem op. U kunt ons inschakelen voor stormschade, schoortsteenreparatie, dakreparatie, het aanbrengen van dakbedekking, het schoonmaken van de dakgoot, dakornamenten en ga zo maar door. 

Een dakdekker in Delft met spoed nodig?

Is uw dak ernstig beschadigd of heeft u een grote lekkage? Maak gebruik van de spoedservice van Haagsche Dakwerken. Binnen 1 uur zijn wij bij u op locatie en klimmen we voor u het dak op om het probleem op te lossen. Neem direct contact op! 

Onze dakdekkers leggen dakbedekking in delft aan

Nieuwe dakbedekking nodig of is uw dakbedekking aan vernieuwing toe? Wij maken gebruik van bitumen dakbedekking. Het heeft een hoge weerstand, is onderhoudsarm, goed bestand tegen verschillende temperaturen en kan gerecycled worden. De dakdekker in Delft zal ervoor zorgen dat uw dak zorgvuldig schoongemaakt wordt voordat de eerste bitumen laag erop komt. Wij komen graag bij u langs om onze werkzaamheden te bespreken. Zou u graag van te voren een offerte willen ontvangen? Dat is geen probleem! Vraag een offerte eenvoudig online aan.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan