Dakshingles leggen

Wilt u dakshingles laten leggen op uw dak? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Het gebruik van shingles voor daken is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt in Nederland steeds populairder. Zeker voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en dergelijke. Dakshingles leggen is niet alleen decoratief, maar ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen of een dakbedekking van bitumen.

Wat zijn dakshingles?

Dakshingles zijn erg populair in Nederland en zijn na keramische dakpannen het meest gebruikte alternatief als dakbedekkingsmateriaal. Dakshingles worden voornamelijk aangelegd op woningen, blokhutten en tuinhuisjes. Dakshingles zijn in principe lichte, bitumineuze dakleien en zijn uiterst geschikt voor hellende daken. Mede doordat de dakshingles zulk licht materiaal is, is het uiterst gemakkelijk te leggen en is uw dak binnen no-time waterdicht afgewerkt.

Dakshingles leggen

Waarom dakshingles leggen?

Dakshingles zijn over het algemeen gemakkelijk aan te brengen en erg populair bij mensen die bekijken vanuit een decoratief oogpunt. Een bitumen dakbedekking van shingles is ook erg duurzaam en van een goede kwaliteit tegen relatief lage kosten. En inmiddels in een groot aantal modellen en kleuren te verkrijgen. Vaak wordt de shingle gebruikt als alternatief voor een leisteen dakbedekking. Dakshingles kunnen gelegd worden op zowel woonhuizen, vakantiewoningen als schuren en tuinhuizen. Andere voordelen van dakshingles zijn het een geluidsisolerende werking heeft en dat het bestand is tegen extreme weersomstandigheden zoals storm, hagel en extreme temperaturen. De levensduur van dakshingles is 20 tot 25 jaar, afhankelijk van de oriëntatie en omgeving van het dak natuurlijk.

Bitumen Shingles in verschillende kleurenShingles op een schuin dak

Kosten dakshingles leggen

De kosten voor het aanbrengen van dakshingles zijn afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters dat moeten worden aangelegd. Ook zijn de kosten afhankelijk van de mate van bewerking dat nodig is voor het leggen van de dakshingles. Zijn er bijvoorbeeld een groot aantal aan hellingshoeken op uw dak, dan zal dit mee worden genomen in de prijs. Bij Haagsche Dakwerken kunnen wij u echter ten alle tijden een enorm scherpe prijs aanbieden. Mede doordat wij een uiterst breed en geruim assortiment op voorraad hebben én geen voorrijkosten doorrekenen, kunnen wij u deze scherpe prijs aanbieden!

Dakshingles laten leggen door Haagsche Dakwerken

Kiest u ervoor om uw dakshingles te laten leggen door Haagsche Dakwerken? Uitstekende keuze! Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u. Onze specialisten werken de nok- en hoekkepers van het dakvlak ten alle tijden af met zo genoemde nok- of hoekshingles. Hierdoor wordt de waterdichtheid gegarandeerd en tevens wordt hiermee voor een afgewerkt geheel gezorgd. U Heeft een schuin dak (minimaal 25 graden) en u wilt hierop mooie shingles leggen met een lange levensduur, dan kunt u ervoor kiezen om door Haagsche Dakwerken shingles op uw dak te laten monteren. Bij Haagsche Dakwerken besteden we namelijk alle nodige zorg en aandacht aan uw dak, dit allemaal volgens de vastgestelde normen. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!