Dakshingles leggen

Het gebruik van shingles voor daken is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt in Nederland steeds populairder. Zeker voor tuinhuisjes, balkonoverkappingen en dergelijke. Dakshingles leggen is niet alleen decoratief, maar ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen of een dakbedekking van bitumen.

De nok- en hoekkepers van het dakvlak worden afgewerkt met zo genoemde nok- of hoekshingles. Hierdoor wordt de waterdichtheid gegarandeerd en tevens wordt hiermee voor een afgewerkt geheel gezorgd. U Heeft een schuin dak (minimaal 25 graden) en u wilt hierop mooie shingles leggen met een lange levensduur, dan kunt u ervoor kiezen om door Haagsche Dakwerken shingles op uw dak te laten monteren.
Offerte aanvragen
Dakshingles leggen

Bitumen dakshingles leggen

Een bitumen dakbedekking van shingles is duurzaam en van een goede kwaliteit tegen relatief lage kosten. En inmiddels in een groot aantal modellen en kleuren te verkrijgen. Vaak wordt de shingle gebruikt als alternatief voor een leisteen dakbedekking. Dakshingles kunnen gelegd worden op zowel woonhuizen, vakantiewoningen als schuren en tuinhuizen.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Neem contact op
Bitumen Shingles in verschillende kleurenShingles op een schuin dak

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden?

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE