Dakisolatie

Op zoek naar erkende specialisten die uw dak kunnen isoleren? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Haagsche Dakwerken kan u namelijk helpen met de isolering van zowel platte daken als hellende daken. Een goede dakisolatie levert een energiebesparing op, zeker wanneer de zolder of aanbouw als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt. Het isoleren van uw dak is een waardevolle investering die zich
terugbetaald.

Door een dak verkeerd te isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten. Het is daarom erg belangrijk het aanbrengen van dakisolatie door een expert te laten doen. Een dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Wij geven u graag advies over welk type dakisolatie het beste bij uw wensen en type dak past.

Dakisolatie in Den Haag en omgeving door Haagsche Dakwerken

Wat is dakisolatie?

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnenshuis wordt behouden, waardoor u aanzienlijk veel kunt besparen op uw stookkosten. Er zijn aardig veel verschillende manieren om het dak te isoleren: zo kan er vanaf de binnenzijde van de dakisolatie worden aangebracht, maar ook aan de buitenzijde van het dak. De isolatie dat wordt aangebracht zorgt er uiteindelijk voor dat de warmte die gecreëerd wordt uw huis niet zomaar kan verlaten. De kieren en gaten in het dak zullen namelijk gedicht worden en het van origine dunne materiaal van het dak wordt verdikt door het isolatiemateriaal waardoor de warmte simpelweg moeilijker kan ontsnappen.

Waarom dakisolatie?

Over het algemeen zorgt dakisolatie voor een prettigere leefomgeving, aangezien dit het warmtecomfort verhoogt. Een geïsoleerd dak houdt namelijk de warmte in de winter binnen en zorgt ervoor dat de hitte in de zomer meer buiten wordt gehouden. Er gaan niet alleen functionele voordelen aan het isoleren van uw dak, het bespaart u namelijk ook enorm veel geld. Door het isoleren van uw dak heeft u minder last van warmteverlies, waardoor er flink bespaard kan worden op de energiekosten. Denk hierbij aan een jaarlijkse energiebesparing van al gauw honderden euro’s. Dakisolatie wordt daarom ook altijd als investering gezien dat op kort termijn alweer rendabel is. Ook zal de algehele waarde van uw woning toenemen als er sprake is van kwalitatieve dakisolatie. Het verhoogt namelijk aanzienlijk de energiescore op uw energieprestatiecertificaat, waardoor u de woning uiteindelijk voor een hogere prijs op de markt kunt zetten. Ten slotte draagt het isoleren van uw dak ook nog eens bij aan een schoner milieu. De beter de isolatie, de minder energieverbruik.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dakisolatie kosten

De kosten voor het isoleren van uw dak lopen uiteen op basis van uw wensen en wat voor u van belang is. Het isolatiemateriaal en de dikte van dit materiaal bepaalt een groot deel van de kosten. De keuze van isolatiemateriaal is op grond van uw behoeftes en wensen of u kunt advies vragen aan één van onze dakspecialisten. De kosten zullen natuurlijk toenemen als de dakbedekking verwijdert moet worden of nieuwe dakbedekking zal moeten worden geplaatst. Verder verschillen de kosten kijkend naar verschillende typen daken. Een plat dak of hellend dak langs buiten isoleren is het meest efficiënt, maar de kosten liggen hiervoor doorgaans wat hoger. Wij van Haagsche Dakwerken hebben echter een zeer ruim assortiment aan dakisolatiemateriaal op voorraad, waardoor wij u ten alle tijden de scherpste prijs aan kunnen bieden. Bij ons heeft u garantie op de hoogste kwaliteit zowel op het isolatiemateriaal als de dienstverlening van onze dakspecialisten. Wij rekenen dan ook geen voorrijkosten door aan u!

Dakisolatie plat dak

Heeft uw huis een plat dak, dan kunt u dit aan de buitenkant isoleren. Isolatie aan de binnenkant kan vochtproblemen geven en wordt sterk afgeraden. Het isoleren van de buitenzijde van een schuin dak en het isoleren van platte daken kunt u het beste aan Haagsche Dakwerken overlaten.

Wij gebruiken hiervoor de juiste materialen zodat er geen condensvorming ontstaat aan de binnenkant van het dak. Als dit vocht de dakconstructie binnendringt, kan dit ernstige gevolgen hebben. Houten balken kunnen verrotten en stalen balken kunnen doorroesten. Dit is iets waar u soms pas vele jaren later achter komt. Herstellen kost dan vaak meer geld dan je bespaard hebt met de isolatie.

Dakisolatie laten plaatsen door Haagsche Dakwerken

Overweegt u uw dak te laten isoleren door Haagsche Dakwerken? Uitstekende keuze! Bij Haagsche Dakwerken werken we uitsluitende met erkende dakspecialisten die beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn om uw dak naar behoren te isoleren. Onze diensten zijn inmiddels volledig ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Hier besteden wij dan ook de meeste zorg en aandacht aan, dit allemaal volgens de vastgestelde normen. Neem direct contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om uw dakisolatie te laten plaatsen. Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u!

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!