Dakdekker Katwijk

U zoekt een dakdekker in Katwijk? Zoek dan vooral niet verder. Onze specialisten hebben ruime ervaring in de dakdekkersbranche, van het met spoed verrichten van dakreparaties tot het uitvoeren van professionele inspecties en alles daartussenin. Wat uw probleem ook is, bij Haagsche Dakwerken gaat het van een leien dakje. Neem contact op voor meer informatie. 

Dakpannen vervangen langs een schoorsteen

De werkzaamheden van onze dakdekker in Katwijk

Twijfelt u over de staat van uw dak? Wij voeren geheel kosteloos een professionele inspectie uit en geven u graag advies over wat er nodig is om uw dak in goede staat te houden of eventuele problemen te voorkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring met dakreparatie- en renovatie kunnen wij u gepast advies geven of u direct helpen met het plaatsen van allerlei soorten daken en dakvensters. Denk aan bitumineuze daken, leien daken, shingles, zinken daken, dakgoten en nog veel meer. Met onze expertise is geen klus te veel en gaan we graag de uitdaging aan. 

De spoedservice van Haagsche Dakwerken

Merkt u dat er water in uw huis komt door lekkages of beschadigingen aan uw dak? Wacht niet langer en neem onmiddellijk contact met ons op. Wij zijn beschikbaar voor noodreparaties en kunnen binnen een uur langskomen.

Dakreparatie in Katwijk nodig?

Als u ervoor kiest om uw dak te vernieuwen, kan dat meerdere redenen hebben. Is het tijd voor renovatie of wilt u juist problemen voorkomen? Onze dakdekkers in Katwijk komen graag bij u langs om uw dak te repareren. U bent bij Haagsche Dakwerken verzekerd van echte vakmensen met ruime ervaring.

Schakel onze ervaren dakdekker Katwijk nu in!

Bij Haagsche Dakwerken bent u ervan verzekerd dat uw dak in goede handen is. Wij zijn niet voor niets dé specialisten van Den Haag en omstreken. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken of om een gratis dakinspectie aan te vragen. Zou u graag willen weten hoeveel het gaat kosten? Vraag online een offerte aan!

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan