Dakgoot schoonmaken

Op zoek naar erkende dakspecialisten die uw dakgoot schoon kunnen maken? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast. Zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Tijdig uw dakgoot schoonmaken is dan ook van het grootste belang. Al deze problemen zijn te voorkomen door tijdig de dakgoten en regenpijpen schoon te maken en te controleren.

Offerte aanvragen
Dakgoot schoonmaken

Hoe vaak dakgoot schoonmaken?

Nagenoeg alle problemen rondom uw dakgoot zijn te voorkomen door jaarlijks de dakgoten en regenpijpen schoon te maken en te controleren. Vooral de herfst en winter zorgen voor veel bladafval en takken die de goede regenwaterafvoer blokkeren. Een jaarlijkse reinigings- en controlebeurt voorkomt veel problemen. Wij raden dan ook aan om uw dakgoot ov3er het algemeen minimaal één keer per jaar goed schoon te laten maken. Op plekken waar het huis in een beboste omgeving staat adviseren wij zelfs om de dakgoot tweemaal per jaar schoon te laten maken. Het meest optimale is om dit aan het einde van de herfst of aan het begin van de lente te laten doen. U zult zelf een inschatting moeten maken op basis van uw leef- en woonomgeving hoe vaak u de dakgoot schoon zal moeten laten maken.

Gevolgen dakgoot lekkage

Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst om juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning.

Maar natuurlijk kan er altijd lekkage ontstaan op diverse plekken. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan.  Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelfs begroeid raken als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade. Daarnaast vinden muggen stilstaand water een ideale plek om te gedijen.

Dakgoot schoonmaken prijs

Over het algemeen vallen de kosten voor het reinigen van de dakgoten wel mee. Maar de prijs is sterk afhankelijk van de situatie, staat en de hoogte van het pand. Als bijvoorbeeld stellingen nodig zijn of andere bijkomende werken dan zal dit de totaalprijs doen verhogen. Het belangrijkste vinden wij dat we u hoge kosten kunnen besparen. Door uw dakgoot tijdig schoon te laten maken voorkomt u namelijk hoge kosten. U loopt hierdoor namelijk aanzienlijk minder risico dat u uw dakgoot moet laten repareren of zelfs vernieuwen. Wij van Haagsche Dakwerken bieden u ten alle tijden een scherpe prijs aan. Daarbij aansluitend bent u bij ons ook altijd verzekerd van vakmanschap.

Dakgoot schoonmaken door Haagsche Dakwerken

Wilt u uw dakgoot laten schoonmaken door Haagsche Dakwerken? Zeer verstandige keuze! Zelf een dakgoot reinigen is namelijk niet geheel ongevaarlijk. Daarom kunt u er voor kiezen om dit te laten doen door de vakmensen van Haagsche Dakwerken. Haagsche Dakwerken verstaat dit vak en wij adviseren u graag hierover.

Naast het advies en de schoonmaak van dakgoten, verzorgen wij ook levering en aanleg van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking. Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend nu een scherpe offerte aan om uw dakgoot schoon te laten maken. Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u!

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE