Dakgoot schoonmaken

De dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast. Zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Tijdig uw dakgoot schoonmaken is dan ook van het grootste belang. 

Zelf een dakgoot reinigen is niet ongevaarlijk. Daarom kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen door de vakmensen van Haagsche Dakwerken. Over het algemeen vallen de kosten voor het reinigen van de goten wel mee. Maar de prijs is sterk afhankelijk van de situatie, staat en de hoogte van het pand.Haagsche Dakwerken verstaat dit vak en wij adviseren u graag hierover. 

Offerte aanvragen
Dakgoot schoonmaken

Gevolgen van dakgoot lekkage

Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst om juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning.

Maar natuurlijk kan er altijd lekkage ontstaan op diverse plekken. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan.  Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelfs begroeid raken als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade. Daarnaast vinden muggen stilstaand water een ideale plek om te gedijen.

Jaarlijks uw afvoer en dakgoot schoonmaken.

Al deze problemen zijn te voorkomen door jaarlijks de dakgoten en regenpijpen schoon te maken en te controleren. Vooral de herfst en winter zorgen voor veel bladafval en takken die de goede regenwaterafvoer blokkeren. Een jaarlijkse reinigings- en controlebeurt voorkomt veel problemen.

Naast het advies en de schoonmaak van dakgoten, verzorgen wij ook levering en aanleg van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking.

Neem contact op
Schone dakgoot

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden?

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE