Dakbedekking Den Haag

Wilt u een bitumen dakbedekking in Den Haag aanbrengen? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Bitumen dakbedekking in Den Haag wordt door ons in principe altijd branden aangebracht. Hierdoor wordt de onderste laag van de bitumen rollen verhit met een vlam, waardoor de onderlaag zacht wordt. De dakdekkers van Haagsche Dakwerken kunnen u op locatie alles vertellen over het aanbrengen van bitumen dakbedekking in Den Haag.

Bitumen dakbedekking nodig in Den Haag?

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer of roofing genoemd. Bitumen is een materiaal dat vervaardigd wordt uit aardolie. Bitumen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt zelfs uitgevoerd met bitumen. De populariteit van het aanbrengen van bitumen dakbedekking in Den Haag is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm, goed bestand tegen temperatuurschommelingen en is uitermate geschikt voor recycling.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Bitumen dakbedekking levensduur

Bitumen dakbedekking gaat gemiddeld 30 jaar mee, echter is het uiterst belangrijk om de dakbedekking goed in de gaten te houden. Ondanks dat een bitumen dakbedekking onderhoudsarm is, doet u er dan ook zeker goed aan om eens in de twee jaar een dakinspectie te laten plegen. Bij het aanbrengen van bitumen dakbedekking wordt bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag en deze hebben een lange levensduur. Om de levensduur te verlengen kan deze toplaag beschermd worden met bijvoorbeeld grind of leislag. De dakdekkers van Haagsche Dakwerken kunnen u hier meer over vertellen. Op lange termijn bespaart u veel kosten door het onderhouden van de toplaag van uw platte bitumen dak. Meer informatie nodig over dakbedekking in Den Haag? Kijk vooral eens tussen onze eerder afgeronde projecten om meer inzicht te krijgen.


Bitumen dak leggenBitumen dakdekking

Wat kost bitumen dakbedekking in Den Haag?

Het plaatsen van bitumen dakbedekking in Den Haag is al jaren populair op platte daken. Een bitumen dakbedekking zorgt gemiddeld tot wel 30 jaar voor een waterdicht dak en is over het algemeen de goedkoopste vorm van dakbedekking. Desondanks de in verhouding lage kosten, beschermt bitumen dakbedekking in Den Haag uw huis, garage of schuur decennia lang. De kosten van het plaatsen lopen uiteen op basis van de staat van de oude dakbedekking. Als u op dit moment al een bitumen dak hebt en het toe is aan een nieuwe laag, dan is mogelijk om de nieuwe bitumen dakbedekking over de oude laag te plaatsen. Als het nieuwe bitumen wordt geplaatst over oude dakbedekking ligt de kostprijs namelijk lager ten opzichte van het eerst verwijderen van de oude dakbedekking en een nieuwe bitumen laag te plaatsen. Verder brengen wij geen voorrijkosten in rekening en zijn onze prijzen over het algemeen enorm scherp.

Bitumen dakbedekking in Den Haag aanbrengen door Haagsche Dakwerken

Kiest u ervoor om uw bitumen dakbedekking in Den Haag aan te laten brengen door Haagsche Dakwerken? Goede keuze! Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u. Zij zullen nadat het dak zorgvuldig is schoongemaakt de rollen dakleer uitleggen, zodat het gehele dak bedekt is met een laag bitumen. Als dit is gebeurd kunnen de rollen worden afgesneden en kan het branden van de onderlaag beginnen. Het branden zorgt ervoor dat de onderlaag smelt en het bitumen waterdicht bevestigt kan worden aan het dak. Door deze verwarming van de onderlaag zullen de bestaande laag en de nieuwe bitumen laag samensmelten tot één geheel. Wij van Haagsche Dakwerken besteden alle zorg en aandacht aan uw dak, dit allemaal volgens de vastgestelde normen. Neem direct contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!