Bitumen dakbedekking aanbrengen

Bitumen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt zelfs uitgevoerd met bitumen. De populariteit van bitumen dakbedekking aanbrengen is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm en geschikt voor recycling.

Bitumen dakbedekking voor een lange levensduur

Bij het aanbrengen van bitumen dakbedekking wordt bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag en deze hebben een lange levensduur. Ondanks dat een bitumen dakbedekking onderhoudsarm is, doet u er goed aan om eens in de twee jaar een dakinspectie te laten plegen.

Om de levensduur te verlengen kan de toplaag beschermd worden met bijvoorbeeld grind of leislag. De dakdekkers van Haagsche Dakwerken kunnen u hier meer over vertellen. Op lange termijn bespaart u veel kosten door het onderhouden van de toplaag van uw platte bitumen dak.

Offerte aanvragen
Bitumen dakbedekking aanbrengen

Onderhoud van bitumen daken

Uw platte bitumen dakbedekking geheel gerenoveerd voor een vaste prijs. Om lekkage en andere overlast te voorkomen is het van het grootste belang dat uw bitumen dak in perfecte conditie is. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben.

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het bitumineuze dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving of aan de kuststrook) en het afschot, zal het bitumen dakvlak vervuilen en mankementen gaan vertonen, met alle gevolgen van dien.

  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
  • Bereikbaar voor noodreparaties

Neem contact op
Bitumen dak leggenBitumineuze dakbedekking leggen

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden?

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE