Leien dakbedekking

Een leien dakbedekking is al lang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Sinds de leisteen ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine gebouwen en vooral de luxere woningen en villa’s met dit exclusieve product bedekt. Met lei kan dak én gevel worden bekleed. Lei doorbreekt een zekere eentonigheid in het bouwen.

Typen leien dakbedekking

Er zijn twee typen lei, natuurlei en vezelcement lei. Natuurlei wordt uitgehakt in leigroeves in Spanje, Engeland en Noorwegen. Tegenwoordig wordt vezelcement lei veelal toegepast voor een leien dakbedekking. Deze heeft dezelfde eigenschappen als natuurlei, maar is minder kostbaar. De kleur van de lei loopt uiteen van donkerblauw, groen en grijs tot rood. Een leien dak geeft een geheel eigen gezicht aan een woning of gebouw.

Offerte aanvragen
Leien dakbedekking

Leien daken voor stormvastheid

De lei kan door haar vlakke vorm uitstekend worden gecombineerd met andere materialen, zoals koper en zink. De afmeting van de lei maakt vele dakvormen mogelijk. Elke lei wordt muurvast bevestigd d.m.v. leihaken en/of leinagels. Deze leihaken zijn vervaardigd uit RVS 316 en de leinagels uit koper.

Hierdoor wordt onder alle omstandigheden een stormvaste toepassing verkregen voor dakbedekking. Lei is een duurzaam product en kan in veel verschillende situaties worden toegepast.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Leisteen dak plaatsen
Leien dak
Neem contact op

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE