Leien dak

Bent u op zoek naar een leien dak voor uw woning? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken in Den Haag aan het juiste adres. Wij kunnen uw nieuwe leisteen dak professioneel en snel aanbrengen of uw bestaande leien dakbedekking herstellen. Met lei kan dak én gevel worden bekleed. U ziet het dan ook steeds vaker terug bij allerlei soorten gebouwen. Van klein naar groot en van luxe woningen tot villa’s.

De voordelen van een leisteen dak

Een leisteen dak heeft aardig wat voordelen ten opzichte van andere vormen van dakbedekking. Zo heeft natuurleien een zeer lange levensduur van wel 80 tot 100 jaaren is het gedurende deze periode nagenoeg onderhoudsvrij. Vezelcement leien, ook wel bekend als kunstleien kan op verschillende manieren geplaatst worden. Hierdoor kunnen in principe alle architectonische ontwerpen bedekt worden met kunstleien. De levensduur is wel minder lang ten opzichte van natuurleien. Verder kan de lei door haar vlakke vorm uitstekend worden gecombineerd met andere materialen, zoals koper en zink. De afmeting van de lei maakt vele dakvormen mogelijk. Lei is een duurzaam product en kan in veel verschillende situaties worden toegepast. Een ander voordeel van een leisteen dak is dat het goed bestand is tegen extreme weersomstandigheden.Verder kan de lei door haar vlakke vorm uitstekend worden gecombineerd met andere materialen, zoals koper en zink.

Leien dakbedekking

De keuzemogelijkheden van leien dakpannen

Bij Haagsche Dakwerken kunt u kiezen uit natuurleien dakpannen of kunstleien dakpannen. Natuurlei wordt uitgehakt in leigroeves in Spanje, Engeland en Noorwegen. Kunstlei is een kunstmatig product wat gemaakt wordt uit vezelcement. De leien dakpannen kunnen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De kleur loopt uiteen van donkerblauw, groen en grijs tot rood.

Leisteen dak plaatsen
Leien dak

Leien dakbedekking kosten

De kosten voor het aanbrengen van leien dakbedekking verschillen per type leien. Natuurleien dakbedekking is wat duurder ten opzichte van het aanbrengen van kunstleien. Simpelweg, omdat het natuurleien veel langer meegaat dan het kunstleien. Het voordeel van natuurleien dakbedekking is dat je deze nooit meer hoeft te laten vervangen. Bij Haagsche Dakwerken kunnen we u echter ten alle tijden een enorm scherpe prijs aanbieden. Dit komt mede door ons breed en ruim assortiment die wij op voorraad hebben én doordat wij geen voorrijkosten doorrekenen aan de klant!

Leien dakbedekking door Haagsche Dakwerken

Kiest u ervoor om uw leien dakbedekking aan te laten brengen door de dakspecialisten van Haagsche Dakwerken? Uiterst goede keuze! Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u. Elke lei wordt door ons muurvast bevestigd door middel van leihaken en/of leinagels. Deze leihaken zijn vervaardigd uit RVS 316, een en de leinagels uit koper. Hierdoor wordt onder alle omstandigheden een stormvaste toepassing verkregen voor dakbedekking. Wij van Haagsche Dakwerken besteden alle nodige zorg en aandacht aan uw dak, dit allemaal volgens de vastgestelde normen. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!