Dakgoten

De dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast. Zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Het tijdig schoonmaken van uw dakgoot is daarom dan ook van het grootste belang. Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst om juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning.

Haagsche Dakwerken verstaat dit vak en wij adviseren u graag hierover. Wij verzorgen naast het advies natuurlijk ook de levering, aanleg en onderhoud van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking.

Natuurlijk kan er lekkage ontstaan op diverse plekken. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. En hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan gaan toeslaan.  Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelf begroeid raken als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade. Daarnaast vinden muggen stilstaand water een ideale plek om te gedijen.

Offerte aanvragen
Dakgoten reparatie, onderhoud of vervangen door Haagsche Dakwerken

Dakgoot en afvoer jaarlijks reinigen. 

Al deze problemen zijn te voorkomen door jaarlijks de dakgoten en regenpijpen schoon te maken en te controleren. Vooral de herfst en winter zorgen voor veel bladafval en takken die de goede regenwaterafvoer blokkeren. Een jaarlijkse reinigings- en controlebeurt voorkomt veel problemen.

Het zelf reinigen van de dakgoot is niet ongevaarlijk. Daarom kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen door de vakmensen van Haagsche Dakwerken. Over het algemeen vallen de kosten voor het reinigen van de goten wel mee. Maar de prijs is sterk afhankelijk van de situatie, staat en de hoogte van het pand.

Teruggebeld worden?

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan

Pijl Haagsche Dakwerken

GRATIS DAKINSPECTIE