Heeft u een daklekkage?

Een daklekkage is een van de meest voorkomende problemen aan het dak van uw woning. Naast schade aan het dak ontstaat vaak ook schade aan de onderliggende structuren. Hoe eerder een lekkage in het dak wordt opgelost, des te beter voor uw dak. Het inschakelen van een deskundig dakdekkersbedrijf wordt dan ook aangeraden.

Bij ons zijn snelheid en vakkundigheid gegarandeerd. In het geval van spoed zijn wij altijd snel aanwezig in de gehele regio Den haag.

Direct geholpen worden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070 762 0032 of 06 26 158 100

Daklekkage melden?

Laat uw gegevens achter en en we nemen spoedig telefonisch contact met u op voor een gratis inspectie.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Daklekkage verhelpen

Om een daklekkage te verhelpen is belangrijk om de oorzaak op te sporten. Dit kan een ingewikkelde klus zijn en het is daarom aan te raden om een onze professionele dakdekkers hiervoor in te schakelen.

Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Het dak kan bijvoorbeeld beschadigd tijdens een storm, een dakgoot kan verstopt zijn of er is schade ontstaat door ouderdom.

De gevolgen van een daklekkage kunnen groot zijn en schade aan uw woning en interieur veroorzaken. Daarom is het zo belangrijk om er op tijd bij te zijn. Hoe sneller het probleem wordt opgelost, hoe beperkter de schade blijft en hoe lager de kosten zullen zijn.

Naast dat u een daklekkage herkent aan opeens een plas water in huis, moet u ook letten op schimmelvorming op wanden en plafonds. Een muffe geuren of gele kringen kunnen ook een signaal zijn van lekkage.

Haagsche dakwerken bedrijfsauto