Dakramen

Wilt u een VELUX dakraam laten plaatsen of vervangen? Dan bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Wij kunnen voor u VELUX dakramen plaatsen, wij plaatsen en

vervangen ook alle soorten lichtkoepels en dakvensters. Dit doen wij van het begin tot de oplevering naar volledige tevredenheid, wat bij ons voorop staat is kwaliteit en vakkundigheid. Dit is dan ook wat u van ons kunt verwachten. VELUX dakvensters zijn uit te voeren met tal van verduisterings- en rolgordijnsystemen in vele kleuren en dessins. Deze zijn eveneens leverbaar en montage gebeurt op dezelfde dag.

Dakvensters plaatsen door Haagsche Dakwerken

Wat is een VELUX dakraam?

Een VELUX dakraam is het eerste dakraam dat in 1942 werd gepatenteerd. Ook het merk Velux werd toen gedeponeerd. Deze merknaam bestaat uit een samenstelling van twee woorden, namelijk ventilatie (ve) en de Latijnse benaming voor licht (lux). Sinds het ontstaan van het merk VELUX worden dakramen en VELUX vaak in één adem genoemd. Het is dan ook een synoniem geworden voor het originele dakraam. Dakramen, ook wel bekend als dakvensters of dakkoepels, zijn erg populair om lichtinval te creëren bij een hellend dak. Het tuimeldakvenster is de populairste optie, dit dakraam scharniert in het midden en heeft een bediening aan de onderzijde.

Hoe lang gaat een dakvenster mee?

VELUX dakvensters zijn enorm duurzaam en gaan zonder enige vorm van onderhoud zo’n 20 tot 25 jaar mee. Na deze periode is het nodig om vervanging in overweging te nemen. De dakramen zullen op dat moment niet meer de optimale isolatie, daglicht en comfort bieden. Om de levensduur van uw dakraam te verlengen is het erg belangrijk om de scharnieren en vergrendelingen schoon te houden. Daarnaast draagt het onderhouden van de randen van het dakraam en het schoonmaken van de sleuven aan de buitenkant van het dak ook bij aan een langere levensduur.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat kost een dakraam?

De kosten voor het plaatsen van een dakraam lopen erg uiteen. Het hangt in principe af van de afmetingen, de materialen die worden gebruikt en de montage. Dus de keuze voor een houten of kunststof dakraam is van belang bij het vaststellen van de kostprijs. Een houten dakraam is in verhouding wat goedkoper dan een kunststof dakraam. Dit is simpelweg omdat een houten dakraam wat meer onderhoud vergt dan een kunststof dakraam. Wij adviseren dan ook om een houten dakraam jaarlijks goed te onderhouden door een onderhoudsspecialist, zodat het hout niet gaat rotten. Verder kunnen de kosten afwijken op basis van de complexiteit van de algehele klus. Het oude dakraam moet nog verwijderd moet worden of moet er nog een gat in het dak worden gemaakt, dit zijn beide aspecten die de totale kostprijs doen beïnvloeden. In principe kunnen wij van Haagsche Dakwerken u altijd een uiterst scherpe prijs aanbieden, dit komt mede door het ruime assortiment dat wij op voorraad hebben.

Een dakvenster laten plaatsen door Haagsche Dakwerken

Kiest u ervoor om een dakraam te laten plaatsen door Haagsche Dakwerken? Uitstekende keuze! Bij ons bent u verzekert van deskundigheid en van garantie op de hoogste kwaliteit omtrent het plaatsen van een dakraam. Al onze VELUX dakvensters zijn uit te voeren met een ruim aanbod aan verduisterings- en rolgordijnsystemen in allerlei kleuren en dessins. Onze dakspecialisten denken graag met u mee over alle mogelijkheden voor uw dak. Deze dakvensters zijn eveneens leverbaar en de montage gebeurt op dezelfde dag. Zo kunt u al snel genieten van uw nieuwe dakraam voor een uiterst scherpe prijs. Neem direct contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om uw dakvenster te laten plaatsen. Onze ervaren dakdekkers zijn in regio Den Haag binnen 1 uur bij u!

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!