Dakpannen reinigen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw dakpannen kan reinigen? Dan ben je bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres. Het reinigen van dakpannen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je dak. Onze specialisten klimmen maar al te graag op uw dak op de dakpannen te reinigen. Om een afspraak te maken kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.  

dakgoot schoonmaken

Zo gaan wij te werk bij het reinigen van uw dakpannen

Onze specialisten hebben een standaard werkwijze bij het reinigen van de dakpannen. De eerste stap wat ze zullen uitvoeren is het verwijderen van het los vuil, denk aan blaadjes en takjes. We maken gebruik van zachte borstels zodat we geen schade aanbrengen aan de dakpannen. Vervolgens gebruiken we een mild schoonmaakmiddel om de dakpannen te reinigen. Handmatig zullen we de dakpannen langsgaan om het later schoon te spoelen met water. Door regelmatig uw dakpannen te reinigen blijft het goed beschermd en ziet uw dak er altijd goed uit. 

Dakpannen reinigen; wat kost dat? 

De kosten van uw dakpannen laten reinigen zijn erg verschillend. Dit heeft de maken met de grootte van uw dak, de vervuiling en het aantal specialisten die we voor deze klus nodig hebben. U kunt eenvoudig online een offerte op maat aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft.  

De voordelen van uw dakpannen reinigen 

Het reinigen van dakpannen heeft verschillende voordelen en positieve effecten op het dak en de algehele staat van je huis. Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het reinigen van dakpannen is dat het de algehele esthetiek van je huis verbetert. Verwijdering van vuil, mos, algen en ander aangekoekt materiaal zorgt ervoor dat je dak er weer fris en mooi uitziet. Door regelmatig te reinigen worden dakpannen vrijgehouden van schadelijke stoffen die de structuur van de dakpannen kunnen aantasten. Hierdoor wordt de levensduur van de dakpannen verlengd, wat betekent dat je minder snel dakpannen hoeft te vervangen. Wacht dus niet langer en schakel de hulp in van Haagsche Dakwerken.  

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt.  Naast een dakinspectie Schiedam hebben wij ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Naast dakinspectie Schiedam besteden wij aan onze complete dienstverlening de hoogste zorg en aandacht. Dit volgens de vastgestelde normen.

Teruggebeld worden over dakinspectie Schiedam?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!