Dakinspectie aanvragen?

Het onderhouden van uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Laat daarom tijdig een dakinspectie uitvoeren om de staat van uw dak te controleren. Vaak denkt u er pas aan als er een probleem ontstaat, zoals een lekkage. Echter de kosten van werkzaamheden vanwege achterstallig onderhoud zijn vaak vele malen hoger dan periodiek onderhoud. Daken staan constant bloot aan allerlei weersomstandigheden, dus slijtage is onvermijdelijk.

Professionele inspectie van uw dak

Onze dakdekkers gaan dagelijks het dak op en weten vanwege hun uitgebreide ervaring en kennis precies op welke details er gelet moet worden. Het is daarom niet aan te raden om zelf de ladder te pakken en het dak op te gaan. Tijdens een dakinspectie letten wij onder andere op verschoven, afgewaaide of gebroken dakpannen. Ook de randen van de dakpannen controleren we op slijtage. Andere type daken zijn ook geen probleem voor ons. Elk dak heeft zijn eigen aandachtspunten.

Gratis dakinspectie

Elke situatie en elk huis is anders. Daarom plannen we altijd vrijblijvend een dakinspectie in om bij u thuis te kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Het inspecteren van uw dak is volledig gratis en u ontvangt altijd een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
dakinspectie

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dé dakwerk specialist van de regio Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkerbedrijf gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan