Lekkage schoorsteen

Merkt u een lekkage aan uw schoorsteen?
Op het moment dat er water uw huis binnenkomt via een lekkage dient dit zo snel mogelijk verholpen te worden.

Als u een lekkage bij de schoorsteen heeft en het water is in de woning zichtbaar dan adviseren we om telefonisch contact op te nemen zodat we snel ter plaatse kunnen zijn.
Bel 070 7620 032 en een specialist in daklekkages zal zo snel mogelijk de oorzaak van het lek opsporen zodat dit vakkundig verholpen kan worden.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
lekkage schoorsteen

Lekkages aan schoorstenen

Indien u water rondom de schoorsteen de woning ziet binnen komen dan heeft dit mogelijk te maken met het lood tussen de schoorsteen en de dakpannen. Na een verloop van tijd kan het lood namelijk uitdrogen en hiermee neemt de kans op scheuren toe. Het gevold hiervan kan zijn dat het dak niet meer geheel bescherming biedt tegen de weersinvloeden zoals sneeuw en regen.

Doordat de erkende dakdekkers bij Haagsche Dakwerken allen beschikken over de juiste opleiding en een ruime ervaring zijn ze in staat om een lekkage professioneel te lokaliseren en vervolgens te verhelpen. Hierdoor bent u verzekerd van een vlotte en effectieve reparatie aan uw dak en schoorsteen.

Gratis inspectie door een specialist

Het is mogelijk dat u enkel het vermoeden heeft dat er een lekkage bij de schoorsteen zit maar dit zeker wilt weten. Dan is het handig om gebruik te maken van de mogelijkheid om een gratis dakinspectie te laten uitvoeren door een erkende dakdekker. Deze dakinspectie zal inzichtelijk maken wat de huidige staat is van uw dak. Dankzij deze inspectie weet u wat voor een actiepunten er wel of niet benodigd zijn met betrekking tot uw dak.

Contact opnemen

Neem contact op met Haagsche Dakwerken om een lekkage aan de schoorsteen te laten verhelpen of andere werkzaamheden aan uw dak via het contactformulier.

Als u een scherpe offerte op wilt vragen voor werkzaamheden aan uw dak kan dit via het offerteformulier.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan