Stormschade dak

Heeft u stormschade aan uw dak opgelopen?
De vernietigende kracht van een storm kan helaas enorm veel schade aan uw dak aanrichten.

Als er schade door een storm aan uw dak is ontstaan is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Wanneer het dak niet meer helemaal intact is beschermt het immers uw woning niet meer optimaal. Dit kan leiden tot waterschade en schimmel aan zowel de woning als uw bezittingen.

Bel met Haagsche Dakwerken via 070 7620 032 om direct een erkende dakdekker te spreken die zo spoedig mogelijk bij u op locatie de schade komt inventariseren. Nadat duidelijk is welke onderdelen van het dak beschadigd zijn geraakt zal dit vakkundig worden verholpen. Hierdoor kunt u snel weer zorgeloos genieten van uw woning.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
stormschade dak

Wilt u stormschade aan uw dak laten verhelpen?
Vraag nu een scherpe offerte aan!

Gevolgen van stormschade

Tijdens een storm komen er grote krachten in aanraking met uw dak. Dit is dan ook vaak het moment waarop de zwakkere plekken van een dak het begeven. Dakpannen die in de loop der tijd niet helemaal meer juist liggen zullen niet opgewassen zijn tegen de kracht van een storm. Hetzelfde geldt voor een dakgoot die door veroudering minder goed bevestigd is. Ook het lood dat toegepast is rondom uw schoorsteen kan verouderd zijn en met een flink storm scheuren doordat het al droger is geworden de afgelopen jaren.

Het mag duidelijk zijn dat stormschade bijna niet te voorkomen is en het voornamelijk belangrijk is om ontstane schade zo snel mogelijk vakkundig te laten verhelpen.

Specialist in stormschade

Haagsche Dakwerken is al vele jaren actief in alle voorkomende werkzaamheden aan daken. Het verhelpen van stormschade is daar een onderdeel van.
Onze dakdekkers weten dan ook hoe vervelend stormschade aan uw dak is en zetten zich daarom in om altijd zo snel mogelijk te helpen.

Dankzij de jarenlange ervaring zijn de erkende dakdekkers in staat om vlot en effectief vast te stellen waar precies schade is ontstaan en hoe dit het beste verholpen kan worden.

Neem contact op met een specialist

Kom in contact met een specialist op het gebied van stormschade aan uw dak door direct te bellen of het contactformulier in te vullen.
Indien u weet wat voor werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden kunt u ook een offerte aanvragen via het offerteformulier, dan ontvangt binnen 24 uur kosteloos een offerte.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan