Schoorsteenveger Leiden

Op zoek naar een professionele schoorsteenveger in Leiden? Bij Haagsche Dakwerken kunnen we u helpen. Het is belangrijk om regelmatig uw schoorsteen schoon te maken zodat vuil- en roetafzetting zich niet kunnen ophopen. Onze schoorsteenveger komt graag bij u langs om uw schoorsteen te controleren en te onderhouden. Wij adviseren het om minimaal 1 keer per jaar een onderhoud uit te voeren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.  

Schoorsteenveger, schoorsteen reparatie of schoorstenen schoonmaken in Den Haag en omgeving door Haagsche Dakwerken

Een slechte conditie zorgt voor ongelukken 

Heeft u al een lange tijd uw schoorsteen niet laten vegen of controleren? Er gebeuren dagelijks nog steeds ongelukken door koolmonoxidevergiftiging in de woning. Dit komt omdat de schoorsteen niet goed onderhouden is. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen. Door hulp in te schakelen van Haagsche Dakwerken weet u zeker dat uw schoorsteen professioneel onderhouden wordt.  

Onze schoorsteenveger Leiden let op een aantal factoren 

Tijdens een controle aan uw schoorsteen letten wij op bepaalde zaken. Onze schoorsteenveger kijkt of uw schoorsteen niet gehinderd wordt door bomen of hoge gebouwen en dat uw schoorsteen zo recht mogelijk is. Ook wordt er gelet of er barsten te zien zijn. Schoorstenen mogen niet vochtig zijn en moeten binnenin schoon zijn. Als er tijdens de controle geconstateerd wordt dat niet alle punten afgevinkt kunnen worden, moet dit direct opgelost worden.  

Schakel onze schoorsteenveger Leiden in 

Zou u graag uw schoorsteen laten vegen door onze schoorsteenveger in Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt bij ons rekenen op vakkundigheid en professionaliteit. Als u al een lange tijd geen onderhoud heeft uitgevoerd kunt u een gratis dakinspectie bij ons aanvragen. Deze dakinspectie zal inzichtelijk maken wat de huidige staat is van uw dak. Een lekkage in uw schoorsteen? Maak gebruik van onze spoedservice en wij zijn binnen 1 uur op locatie. Er zal zo snel mogelijk gezocht worden naar de oorzaak van het lek zodat dit vakkundig verholpen kan worden.  

 

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan