Daklekkage snel laten verhelpen?

Heeft u een lekkage aan uw dak? Dan wilt u dit uiteraard vlot en vakkundig laten verhelpen.
Zodra er water uw woning binnenkomt is het namelijk belangrijk om snel actie te ondernemen. Water kan immers schade aan uw woning of kostbare spullen aanrichten.

Op het moment dat u een lekkage aan het dak constateert raden we aan om direct telefonisch contact op te nemen om verdere waterschade te beperken.
Bel Haagsche Dakwerken op via 070 7620 032 zodat we snel bij u langs kunnen komen om de lekkage te verhelpen.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Lekkage dak

Oorzaken lekkage dak

Er zijn verschillende oorzaken die voor een lekkage aan uw dak kunnen zorgen.
Het is mogelijk dat de dakbedekking beschadigd is geraakt en het water al door het dakbeschot heen gedrongen is. Een mogelijke oorzaak kan ook een defecte dakgoot zijn waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt en daardoor de woning in stroomt. Een andere mogelijkheid is dat het lood rondom bijvoorbeeld de schoorsteen door veroudering een uitgedroogd en gescheurd is.
In alle gevallen is het daarom belangrijk dat er zo snel mogelijk wordt vastgesteld waar de lekkage zich bevindt en hoe deze verholpen kan worden.

Specialist in lekkage aan daken

Haagsche Dakwerken is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en kan deze vakkundig verhelpen. Doordat onze erkende dakdekkers jarenlange ervaring hebben zijn ze in staat om de oorzaak van een lekkage effectief te signaleren en te verhelpen. We begrijpen dat een lekkage aan uw dak zo snel mogelijk verholpen moet worden en zullen dan ook op zeer korte termijn bij u op locatie langs komen.

Voorkomen is beter dan genezen dus mocht u twijfelen of uw dak volledig in goede conditie verkeert raden we aan om een dakinspectie uit te laten voeren. Een dakinspectie is gratis en geheel vrijblijvend. Een van onze specialisten zal uw dak controleren op verschillende punten zodat u de actuele staat van uw dak inzichtelijk krijgt. Hierdoor heeft u duidelijk wat eventuele zwakke plekken zijn van uw dak. Daardoor kunnen echt grote problemen voorkomen worden doordat deze in een vroeg stadium  verholpen worden.

Neem contact op met Haagsche Dakwerken

Wilt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren of heeft u nog andere vragen met betrekking tot uw dak? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.
Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen als u al duidelijk heeft wat voor werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden, gebruik hiervoor het offerteformulier.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan