Dakrenovatie in Den Haag

Bent u op zoek naar een specialist om een dakrenovatie in Den Haag uit te laten voeren?
Hiervoor bent u bij Haagsche Dakwerken aan het juiste adres, onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden aan ieder type dak.
In het geval van dakrenovatie komen we vooraf een dakinspectie doen, dit geeft u inzicht in de huidige staat van de verschillende onderdelen van uw dak. Op basis hiervan kan worden afgestemd hoe de dakrenovatie vorm mag krijgen voor een optimaal eindresultaat.
Lees verder over onze aanpak of neem direct telefonisch contact op via 070 7620 032.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Dakrenovatie in Den Haag

Specialist in dakrenovatie

Doordat onze dakdekkers beschikken over zowel jarenlange ervaring als de benodigde opleidingen bent u verzekerd van een vakkundige renovatie van uw dak. Door te starten met een gratis dakinspectie zal inzichtelijk worden wat de huidige staat van het dak is. Bij een dakinspectie worden de dakgoten, schoorsteen, lood-, koper- en zinkwerk ook beoordeeld. Hierdoor ontstaat er een volledig beeld van uw dak, dit zal dienen als startpunt.

Op basis van de uitkomst van de dakinspectie kan worden bepaald welke onderdelen van het dak gerenoveerd dienen te worden. In overleg zal worden bepaald hoe de dakrenovatie uitgevoerd gaat worden. Op deze manier beschikt u weer snel over een optimaal wooncomfort doordat het dak weer in optimale conditie verkeert.

Haagsche Dakwerken dakrenovatie in Den Haag e.o.

Als specialist in alle onderdelen van daken kunnen we ook het aanbrengen van dakisolatie verzorgen, dakgoten renoveren en dakbedekking herstellen. Dit betekent dat u een centraal aanspreekpunt heeft voor de gehele dakrenovatie. Daarnaast zijn we actief in het onderhouden van daken, hierbij voeren we periodiek onderhoud uit waardoor eventuele gebreken in een vroeg stadium geconstateerd en verholpen worden.

Overweegt u om een dakrenovatie in Den Haag of omgeving te laten uitvoeren?
Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaande knop!

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan