Dakpannen vervangen stormschade 

Heeft er een storm plaatsgevonden en zijn hierdoor uw dakpannen beschadigd? Laat uw dakpannen vervangen door Haagsche Dakwerken. Onze specialisten vervangen uw dakpannen met veel zorg en zullen vakkundig te werk gaan. Heeft u een spoedgeval? Maakt u zich maar geen zorgen. Wij zijn binnen 1 uur op locatie. Onze dakdekkers zijn werkzaam in heel Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op.

dakornamenten

Zijn uw dakpannen los door storm?  

Bij zware windstoten bestaat er een kans dat uw dakpannen loskomen van het dak. Als ze eenmaal losliggen kunnen ze kapotvallen op de grond en wordt uw dak blootgesteld aan de buitenlucht. Als het ook nog eens hard regent kan er lekkage ontstaan. Om dit zo snel mogelijk op te lossen moeten de dakpannen vervangen worden. Als u niet spoedig contact opneemt met Haagsche Dakwerken kan door lekkage schimmelvorming ontstaan. Haagsche Dakwerken ziet dit als een spoedgeval en komt zo snel mogelijk uw dak repareren als u contact opneemt.  

Kosten stormschade aan dakpannen

Bent u benieuwd hoeveel u moet betalen als er door stormschade dakpannen vervangen moeten worden? Onze dakdekkers baseren de kosten om de schade die er ontstaan is. Er zal een analyse gemaakt worden en op basis hiervan zal er een offerte opgesteld worden. U kunt ook online een offerte op onze website aanvragen. Zo komt u niet voor verassingen te staan.  

Schakel Haagsche Dakwerken in als er een dakpan eraf is door storm 

Dakpannen vervangen door stormschade? Schakel de hulp van Haagsche Dakwerken. Onze dakdekkers kunnen u helpen met alles omtrent uw dak. We werken voor allerlei klanten met de meest uiteenlopende daken en projecten waardoor we gemakkelijk uw dak kunnen repareren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor schoorsteenreparatie of voor het schoonmaken van uw dakgoot. Wij staan geen uitdaging in de weg! Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook telefonisch een afspraak met ons maken.  

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pijl Haagsche Dakwerken

Vraag nu vrijblijvend een gratis dakinspectie aan!