Daklekkage Den Haag

Om te merken dat uw dak ergens lek is geraakt is altijd een erg vervelende constatering. Een daklekkage kan op diverse manieren ontstaan maar komt nooit goed uit.
Mogelijk heeft u al gezien dat er een dakpan beschadigd is geraakt waardoor er water uw woning binnenkomt.
De reden dat u een lekkage aan uw dak heeft kan ook minder duidelijk zijn waardoor het zaak is om het lek en de oorzaak zo snel mogelijk te lokaliseren.
Hoe sneller de lekkage wordt verholpen des te minder schade er aan het dakbeschot kan optreden en aan uw kostbare bezittingen in huis.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Offerte aanvragen
Daklekkage Den Haag

Haagsche Dakwerken is de expert in dakreparatie

Een lekkage aan uw dak kan ontstaan door het daklood is beschadigd, hierdoor zal het water niet meer op een juiste wijze worden tegengehouden en is de woning niet langer beschermd. Als u een plat dak heeft is er mogelijk een knik gebarsten of de dakbedekking heeft een beschadiging opgelopen. Een andere oorzaak kan zijn dat uw schoorsteen is beschadigd of een verstopte dakgoot met als gevolg dat het water de dakconstructie inloopt.

Wat de oorzaak ook is, een daklekkage dient snel en vakkundig te worden verholpen om verdere schade te voorkomen. Dankzij de jarenlange ervaring die Haagsche Dakwerken heeft zijn we bekend met de mogelijke scenario’s en herkennen dan ook snel de oorzaak van het probleem.

De installateurs bij Haagsche Dakwerken beschikken over een ruime ervaring en zijn gecertificeerd waardoor we vlot en vakkundig ieder type daklekkage verhelpen. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden aan alle type daken.

Daklekkage in de regio Den Haag snel verhelpen?

Vraag een offerte aan via de website of neem direct contact met ons op zodra u een lekkage aan uw dak heeft. Benader ons nu zodat u weer onbezorgd van uw woning kan gaan genieten.

Teruggebeld worden?

[caldera_form id=”CF595330531cc25″]

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan

Daklekkage Den Haag

GRATIS DAKINSPECTIE