Dakgoot zink vervangen

Bent u op zoek naar een specialist om uw zinken dakgoot te laten repareren?
Er zijn verschillende manieren waarop duidelijk kan worden dat het uw zinken dakgoot vervangen dient te worden.
Mogelijk zag u een beschadiging in uw dakgoot tijdens het verwijderen van bladeren uit de dakgoot. Een minder plezierige manier kan ook, namelijk dat u merkte dat het plafond of de muur lekt. Dit kan het gevolg zijn van een dakgoot die niet meer correct functioneert. Hierdoor zal het water dat van het dak in de dakgoot stroomt tijdens een regenbui een andere weg vinden, dit kan via het dakbeschot uw woning in stromen met alle mogelijke schade van dien.

Het is dan ook aan te raden om snel actie te ondernemen zodra u een beschadiging aan uw zinken dakgoot vaststelt of vermoedt. Laat een specialist uw dakgoten en dak controleren zodat er kan worden vastgesteld of er een reparatie benodigd is.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Dakgoot zink vervangen

Haagsche Dakwerken is dé expert in reparatie aan zinken dakgoten

Dankzij onze ruime ervaring en specifieke opleidingen kunnen we vakkundig nieuwe zinken dakgoten plaatsen, zinken dakgoten repareren of bestaande zinken dakgoten vervangen voor nieuwe exemplaren. Op basis van een vrijblijvende dakinspectie zal worden bepaald wat de staat is van de aanwezige dakgoten. Vervolgens zullen de mogelijkheden met u worden besproken zodat u een gedegen keuze kan maken voor het scenario dat u het meeste aanspreekt.

Doordat Haagsche Dakwerken alle voorkomende werkzaamheden aan daken uitvoert kunt u bij ons terecht voor alles aangaande uw dak. Het voordeel hiervan is dat we u ook kunnen helpen indien u nu bijvoorbeeld kunststof dakgoten heeft maar deze wilt vervangen voor zinken dakgoten en tegelijkertijd uw schoorsteen wilt laten vegen. Ook het onderhouden van uw dak kan door ons uitgevoerd worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw dak altijd optimaal functioneert.

Zinken dakgoot laten vervangen?

Heeft u schade aan uw zinken dakgoot of wilt u uw zinken dakgoot laten inspecteren?
Neem dan contact op met Haagsche Dakwerken en profiteer van de aanwezige kennis van alle onderdelen met betrekking tot uw dak.
Vul het contactformulier in zodat we op korte termijn een afspraak kunnen inplannen.
Als u weet welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen, vul hiervoor het offerteformulier in.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan