Dakgoot laten reinigen?

Haagsche Dakwerken kan uw dakgoten reinigen zodat ze weer optimaal functioneren. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat uw dakgoten op korte termijn gereinigd kunnen worden.

Dakgoten hebben als functie om regenwater dat van het dak naar beneden stroomt op te vangen en af te voeren richting meestal de riolering. Zodra een dakgoot verstopt raakt zal het water niet meer op de juiste wijze worden afgevoerd waardoor het water uw tuin en woning kan beschadigen.

Er zijn diverse oorzaken waardoor een dakgoot niet meer goed functioneert en reiniging nodig is. Door een specialist uw dakgoten te laten inspecteren weet u de status en kan u een weloverwogen besluit nemen over een eventuele reiniging of reparatie.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
Dakgoot reparatie

Haagsche Dakwerken is dé expert in dakgoot reiniging

Een verstopping of ander mankement aan een dakgoot komt nooit goed uit en dient snel verholpen te worden. Als een dakgoot niet goed functioneert kan water namelijk uw dakbeschot en bezittingen in huis beschadigen.
Doordat de dakdekkers van Haagsche Dakwerken over zowel jarenlange ervaring als vakgerichte opleidingen beschikken zijn ze in staat vakkundig en snel de oorzaak op te sporen. We zijn bekend met alle type daken dus bij zowel platte daken als hellende daken weten we waar de zwakkere plekken zitten en kunnen dit adequaat reinigen en herstellen.

Haagsche Dakwerken is de specialist voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw dak. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie waarbij we uw dak inspecteren waardoor u op de hoogte bent van de huidige conditie van uw dak. Hierbij zullen we ook uw dakgoten beoordelen, het maakt niet uit of dit een kunststof dakgoot, metalen dakgoot of zinken dakgoot betreft.

Reiniging van uw dakgoot snel laten uitvoeren?

Indien uw dakgoot gereinigd of gerepareerd dient te worden adviseren we u om zo snel mogelijk actie te ondernemen om verdere vervolgschade te beperken. Ook als u twijfelt of er een beschadiging aan uw dakgoot aanwezig is dan doet u er goed aan om dit op korte termijn te laten beoordelen door een specialist.

Neem contact op met Haagsche Dakwerken voor een gratis dakinspectie of stel eventueel een vraag via het contactformulier. Wanneer u al weet welke werkzaamheden er uitgevoerd mogen worden dan kunt u natuurlijk ook direct een offerte aanvragen via het offerteformulier.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan