Dakdekkersbedrijf in Den Haag

Zoekt u een erkend dakdekkersbedrijf in Den Haag?
Haagsche Dakwerken is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden aan ieder type dak. Hierdoor heeft u een centraal aanspreekpunt voor alles omtrent uw dak.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • In regio Den Haag binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad
dakdekkersbedrijf den haag

Haagsche Dakwerken is de specialist in daken

Het dak van uw huis is een belangrijk onderdeel en daarom wilt u ook dat de werkzaamheden op een vakkundige wijze worden uitgevoerd. Haagsche Dakwerken werkt daarom ook enkel met ervaren en deskundige medewerkers, hierdoor is er veel specialistische kennis aanwezig bij ons dakdekkersbedrijf.
De combinatie van een ruime praktijkervaring met de relevante opleiding resulteert in een professionele en adequate aanpak van de werkzaamheden.

De diensten die Haagsche Dakwerken als dakdekkersbedrijf verzorgt zijn het plaatsen, repareren of vervangen van bitumineuze daken, dakpannen, shingles, dakornamenten, schoorstenen, zink- & koperwerk, dakgoten, dakisolatie en dakvensters. Daarnaast kunnen we ook het onderhoud aan uw dak verzorgen. Door het dak periodiek te onderhouden zullen zwakke plekken in een vroeg stadium ontdekt en verholpen worden. Hierdoor zal uw dak altijd in optimale conditie verkeren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden om ook uw dak te laten onderhouden.

Dakdekkersbedrijf in Den Haag e.o.

We zijn u graag van dienst bij zowel het plaatsen van nieuwe dakbedekking als het onderhouden of renoveren van uw dak. Als dakdekkersbedrijf in Den Haag e.o. komen we graag bij u op locatie om te adviseren over de diverse mogelijkheden.
Hiervoor bieden we een gratis dakinspectie aan, tijdens deze inspectie controleren we de status van alle elementen van uw dak. Deze inspectie geeft een goede indruk van de huidige staat van uw dak, op basis hiervan kan worden bepaald of er bepaalde onderdelen gerenoveerd dienen te worden. Hierover zullen we een vrijblijvend advies uitbrengen waarbij we de verschillende opties toelichten.

Neem contact op

Overweegt u een dakdekkersbedrijf in Den Haag of omgeving in te schakelen? De specialisten van Haagsche Dakwerken staan voor u klaar en zijn binnen 1 uur bij u in regio Den Haag.
Vraag een gratis dakinspectie aan via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu vrijblijvend een dakinspectie aan